Info

Știri Motorsport: Spectacol al ambitiei si al performantei la a III-a etapa din campionatul national de karting

Nu prind viteze amețitoare și sunt reduse în dimensiuni. Cursele de Karting, acest „mini Formula 1” al Motorsportului, oferă însă un spectacol al ambiției și al dorinței de a performa, după cum a demonstrat a III-a etapă din Campionatul Național, desfășurată în weekendul 15-16 iunie, pe circuitul Prejmer.

Constantin Andrei - Prejmer 2019

26 de piloți s-au luptat cu secundele în cele 6 clase de concurs.

Pilotul Andrei Constantin le-a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de perseverență, reușind să urce de pe ultimul loc – din cauza unui abandon tehnic – pe primul, fiind cea mai spectaculoasă cursă din toată istoria acestei clase.

Aplaudat a fost și Viorel Budei care, după o ieșire în decor, a împins kartul minute bune până ce a reușit să îl repornească și să continue cursa.

 

 

 

 

 

Andrei Constantin

Potrivit unui comunicat emis de către Federația Română de Automobilism SportivClasa Mini a oferit și de această dată o luptă intensă pentru prima poziție, la startul din finală fiind înscriși 8 piloți. Constantin Andrei a înregistrat a doua victorie consecutivă după ce s-a impus și în etapa de la Bacău.

De data aceasta, podiumul a fost completat de Dinu Stroescu, la mai puțin de jumătate de secundă, și de Teodor Morăruș. Acesta din urmă obținuse un loc 2 la Bacău, asta după ce la prima etapă, de la București, venise doar al șaselea.

 

Sursa: eblogauto.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest