BACAU -Etapa a IV-a – FRAS ROMANIA

 In week-end-ul 13 iulie – 14 iulie 2019 suntem la Bacau! Trecem in a doua jumatate a campionatului national de karting desfasurat sub egida FRAS Romania! Dupa trei etape stranse si pline de adrenalina, iata ca pilotul ACRACING, Andrei Stefan Constantin, conduce la categoria MINI in clasamentul pilotilor. Revine in cursa si pilotul de la clasa PUFO, Simota Vlad, care a sarit o etapa din motive personale. La categoria KZ ne prezentam cu pilotul Raul Pop care conduce in clasamentul grupei sale. Din pacate numarul 73 – Horia Roca nu mai participa la acest campionat, dar echipa il sustine acolo unde el arata ceea ce poate: in campionatul Karting Masters.

Revenim la programul acestei etape:

SAMBATA 13 iulie 2019

1. Pista la dispoziţia piloţilor – antrenamente libere 09:30 – 13:25

2. Control administrativ – validarea înscrierii concurenților și a piloților  intre orele 09:30 – 13:00

3. Verificări tehnice  între orele 09:45-13:30

4. Distribuția transponderelor: 09:45 – 13:30

5. PAUZA – Pistă închisă: 13:30 – 14:00

6. Calificări (manșele cronometrate): 14:00 – 15:25 – 10 min. pt. fiecare clasa

CLASA KID = 14:00 – 14:10
PUFO = 14:15 – 14:25
MINI 60 = 14:30 – 14:40
KR-MAX = 14:45 – 14:55
OK-J,KF-J = 15:00 – 15:10
KZ 2 = 15:15 – 15:25

7. Parc închis: 14:10 – 15:35 – 10 min. dupa intrarea in parcul inchis a tuturor karturilor de la clasa respectiva ;

8. Verificări tehnice 10 min. pentru fiecare clasă după încheierea manșei ;

9. Afișarea grilei mansei prefinale: 15:45

10. Prefinala – (manşa I de concurs):  16:00 – 18:00
Kid = 16:00 – 16:5 – 7 ture – 15 minute
Pufo = 16:20 – 16:35 – 8 ture – 15 minute
Mini 60 = 16:40 – 16:55 – 1o ture – 15 minute
KR-MAX = 17:00 – 17:15 – 14 ture – 15 minute
OK-Junior , KF-J = 17:20 – 17:35 – 14 ture – 15 minute
KZ 2 = 17:40 – 18:00 – 16 ture – 20 minute

11. Parc închis 16:15 – 18:10 – 10 min. dupa intrarea în parcul închis a tuturor karturilor de la clasa respectivă.

12. Verificări tehnice 10 min. pentru fiecare clasă după încheierea manșei.

13. Afișarea rezultatelor manșei prefinale și a grilei manșei finale la ora 18:30

DUMINICA 14 iulie 2019

1. WARM-UP – 10 min pentru fiecare clasa ora: 09:00 – 10:10
2. Prezentarea piloților:  10:30 – 10:45
3. Briefing piloți toate clasele: 10:50 – 11:00
4. Finala – ( manşa a II-a de concurs ):  11:15 – 13:15
KID = 11:15 – 11:30 – 8 ture – 15 minute
PUFO = 11:35 – 11:50 – 10 ture – 15 minute
MINI 60 = 11:55 – 12:10 – 12 ture – 15 minute
KR-MAX = 12:15 – 12:30 – 16 ture – 15 minute
OK-Junior , KF-J = 12:35 – 12:50 – 16 ture – 15 minute
KZ 2 = 12:55 – 13:15 – 18 ture – 20 minute

5. Parc închis 11:15 – 13:25 – 10 min dupa intrarea in parcul inchis a tuturor karturilor de la clasa respectiva ;
6. Verificări tehnice 10 min. pentru fiecare clasa după încheierea manșei ;
7. Sedinta CCS pt. validarea rezultatelor: ora 13:20-13:30 ;
8. Afisarea rezultatelor provizorii: ora 13:45 ;
9. Festivitatea de premiere: ora 14:00

Pilotii, antrenorii, mecanicii sunt toti pregatiti! SUCCES!!! Haideti sa fim alaturi de ei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest