InfoKartingKartingMasters

Karting: Andrei Constantin, finala excelenta la KZ

In inteviul de astazi vom discuta cu Andrei Constantin, un tanar pilot al Karting Masters ce reuseste sa faca performanta sezon de sezon, la o varsta foarte frageda.

ANA: Ce ne poti spune despre sezonul 2021 din Karting Masters?

ANDREI: Dupa ce in sezonul 2020 de karting profesionist am participat in Romania la clasa Junior ocupand locul 4 pe tara, iar in luna octombrie 2020 am participat la Cupa Mondiala, ocupand locul 12 la clasa Junior(Trofeul OMP), in sezonul 2021 am debutat in 2 clase succesiv. Am debutat la inceputul sezonului 2021 la clasa SENIOR, iar in ultima etapa a sezonului am debutat impreuna cu noua echipa formata din Uturas Virgil(mecanic/motorist) si Uturas Robert(antrenor) la cea mai inalta clasa din karting,  Clasa Regina, KZ.

Sezonul 2021 l-am inceput cu antrenamente la clasa senior si la prima etapa la care am participat am terminat pe locul 2. Mai apoi, dupa ce nu am participat la doua etape din lipsa de buget, am participat la etapa de la Prejmer unde din nou am reusit sa ma impun si sa castig a doua pozitie. Interesant este ca de 2 ani nu mai concurasem pe aceasta pista(ultima data locul 1 la clasa Mini).

La sfarsitul sezonului, impreuna cu echipa am luat decizia sa participam la clasa cea mai inalta a kartigului, debutand la clasa KZ.

Pentru Andrei evolutia in karting a fost una fireasca dar si o experienta maturizanta, dupa cum spune si el. Pentru el si echipa sa, trecerea la KZ-denumita si clasa regina a venit cu un podium bine meritat, dupa doar o saptamana de antrenament.

Citeste tot articolul aici:
https://autostiri.ro/karting-andrei-constantin-finala-excelenta-la-kz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest